torsdag 29 juli 2010

Vad som hänt sen sist.

Johanna var här på besök. Vi fick lära henne lite norrlänska och hon lärde oss att Stockholm tydligen inte ska vara så tokigt att bo i. Men vi tvivlar att det skulle vara något för oss.

Selmer (ja hon visade sig vara en han) hittar på nya bus varje dag. Blomkrukor far, möss fångas och orgeln ska man krypa in i. Men han är hemskt fin.

Hönsen har blivit större. Hittills fyra tuppar vad vi kan se. Någon som är sugen på tupp i vin?


Bygget är så gott som klart = traktorn har fått ett eget hus


Så han slipper bli blöt om det regnar.

onsdag 14 juli 2010

Luleå 20100713


Luleå by summer

Vi har varit till Lule på mini lyx semester.
Vi tog det mest lugnt.

fint väder och god mat. Jo, vi njöt.

söndag 11 juli 2010

Barnbesök från söder


Familjen Hörnqvist var på besök,
var bland annat upp till stugan och fiskade med Moa och Anton

Malt och gäst på Egons fest...


Elin gjorde goda cup cakes, även om vissa bara åt silverströssletMoa med sin nya vän. Tyvärr verkar Selma vara en man i fårakläder. Vi har ställt oss i kö för könsbyte.Hingst/tupputsläpp i utegårdenGamarna får vattutagg

fredag 2 juli 2010

Semester och sömn .......not

Selma har verkligen varit orolig sista nätterna. Vi har provat fem minuters metoden utan resultat, samt att det gör ont i hjärtat att höra henne skrika, de första minuterna känns som en evighet. Jag har äntligen fått semester, vilket betyder att jag får ta nattpassen. Hade planerat att hinna färdigt carporten under sem, men man har ca en timme mitt på dagen då Selma ligger och sover att hinna något.

Vi har blivit med katt!

Det är nog världens finaste katt har vi bestämt.

Redan så har vi blivit riktiga hönsmammor. Igår försvann hon spårlöst i huset på förmiddan och vi letade överallt men inte ett spår. En tår i ögat hade vi nog båda när täcket plötsligt började röra lite på sig, och där under täckena låg hon och sov helt obrydd :)